Werken bij Salarisjobs

Kom jij ons team versterken? Wij zijn op zoek naar leuke collega’s. Heb jij ervaring in de salarisadministratie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Scroll dan snel naar beneden en check onze interne vacatures!

 • Salarisadministrateur 32-40

  Wil je graag leren en jezelf door ontwikkelen naar een Senior functie? Ben je op zoek naar een baan als salarisadministrateur in een leuk team, binnen een stoer Rotterdams bedrijf? Zoek niet verder en stuur ons jouw CV!

  Icon clock 40 uur
  Icon pin Rotterdam
  Vast
 • Salarisadministrateur

  Deze Internationale handelsorganisatie heeft 3 vestigingen in Nederland en bestaat al meer dan 150 jaar! Een complexe, leuke en intrigerende organisatie met diverse activiteiten, branches en sectoren. Geen dag is hier saai! 

  Icon clock 32 uur
  Icon pin Dordrecht
  Vast
 • Payroll Consultants

  Heb jij ervaring met het verwerken van de salarisadministratie voor  verschillende klanten? Bij Salarisjobs zijn we op zoek naar een getalenteerde en gedreven Payroll Consultant die vanaf ons kantoor in het prachtige Rotterdam met èn als je wilt bij onze klanten aan de slag gaat.   Icon clock 40 uur
  Icon pin Rotterdam
  Vast
 • Salarisadministrateur

  We zoeken een frisse, pro-actieve salarisadministrateur voor 24 u/wk  voor dit bekende Nederlandse Mediabedrijf!

  Icon clock 24 uur
  Icon pin Hoofddorp
  Vast
 • Team Lead salarisadministratie en uitkeringen

  Onze opdrachtgever in Nijmegen is dé private uitvoerder van sociale zekerheid! Een commercieel en dynamische omgeving, die een stevige en ervaren Head of Payroll goed kan gebruiken om verder te groeien!

  Icon clock 40 uur
  Icon pin Nijmegen
  Vast
Jos Magielse

Kom jij ons team versterken?

 

Wij zijn op zoek naar leuke collega’s.

Heb jij ervaring in de salarisadministratie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Scroll dan snel naar beneden en check onze interne vacatures!