Kom werken als salarisadministrateur of payroll consultant

Bij Salarisjobs begrijpen we dat het vinden van de juiste baan als salarisadministrateur of payroll consultant niet altijd gemakkelijk is. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in het bemiddelen van professionals op het gebied van salarisadministratie en payroll consultancy. Of het nu gaat om een tijdelijke opdracht of een vaste medewerker, alles is mogelijk.

Onze ervaren recruiters kennen de markt als geen ander en hebben een breed netwerk binnen diverse branches door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij jou als professional de beste kansen bieden op uitdagende en passende vacatures. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke opdracht of een vaste baan, wij helpen je graag verder.

Bekijk onze Jobs!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Bij Salarisjobs vinden wij het belangrijk om onze opdrachtgevers goed te leren kennen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de opdracht of baan die jij krijgt aangeboden perfect aansluit bij jouw wensen en vaardigheden. Wij bemiddelen zowel starters als ervaren professionals en bieden mogelijkheden voor zowel tijdelijke opdrachten als vaste banen.

Jouw verantwoordelijkheden

Als salarisadministrateur of payroll consultant ben je verantwoordelijk voor de correcte verwerking van de salarissen van medewerkers binnen een organisatie. Hierbij is het belangrijk dat je up-to-date bent met de laatste wet- en regelgeving rondom loonadministratie en dat je deze correct toepast. Je bent een belangrijke schakel tussen de medewerkers, het management en de administratie en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Als payroll consultant ben je niet alleen verantwoordelijk voor de salarisadministratie, maar geef je ook advies en ondersteuning aan bedrijven bij vraagstukken rondom payroll en HR. Dit maakt de functie extra uitdagend en afwisselend.

Kom jij bij ons werken?
img_23
Sanan de Wit

Persoonlijkheid en ambities zijn net zo belangrijk als ervaring en vaardigheden

Wij vinden het belangrijk dat jij als professional goed op je plek zit binnen een organisatie. Daarom houden wij niet alleen rekening met jouw ervaring en vaardigheden, maar ook met jouw persoonlijkheid en ambities. Onze opdrachtgevers zijn altijd op zoek naar professionals die niet alleen goed zijn in hun vakgebied, maar ook passen binnen de bedrijfscultuur en ambities hebben om zich verder te ontwikkelen.

Meer over salarisjobs

Wil jij graag werken in een dynamische omgeving met goede voorwaarden? Bekijk dan onze vacatures op onze website. Heb je interesse in een van onze vacatures of wil je meer informatie? Onze ervaren recruiters helpen je graag verder en kunnen je alles vertellen over onze vacatures en opdrachtgevers.

Ben je enthousiast?

Stuur je CV met motivatie naar recruitment@salarisjobs.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Solliciteer hier