Uw salaris­administratie zorgeloos uitbesteden vanaf € 8,- per loonstrook

Wil jij focus op jouw business en geen zorgen over wet- & regelgeving? Denk dan eens aan het uitbesteden van je salarisadministratie. Besteed de salarisadministratie uit. Ieder jaar zien we de complexiteit toenemen. Niet voor niets kiezen steeds meer kleine én grote bedrijven voor uitbesteden. Salarisjobs is jouw partner op het gebied van salarisadministratie.

Het gebied tussen HR & Finance

Salarissen zijn één van de grootste kostenposten voor bedrijven. Een medewerker wil het maximale, een bedrijf wil fiscaal het meest aantrekkelijke. Daar is kennis voor nodig. Wat kan er wel en niet? Heb je te maken met een CAO? Hoe zit het met de secundaire arbeidsvoorwaarden?  Daarnaast moet het vlekkeloos en discreet verlopen.

Dit vraagt om specialisme. Bij Salarisjobs hebben we professionals in huis die dagelijks bezig zijn met het verwerken van salarissen van bedrijven van 3 tot 3.000 medewerkers. Vanuit onze kantoren in Rotterdam, Amsterdam en Breda bedienen we heel Nederland. Indien gewenst, werken we op locatie van de klant. Met de juiste kennis èn de juiste mensen.

Volledig uitbesteden salarisadministratie

Onze salarisadministrateurs zijn dagelijks bezig met het verwerken van de salarissen van bedrijven van 3 tot 3.000 medewerkers. De salarisadministrateur van Salarisjobs gaat voor de hoogste kwaliteit van uw Payroll (loonadministratie). Salarisjobs neemt de complete salarisadministratie al uit handen vanaf een all-in tarief vanaf 8,00 euro per loonstrook

Salarisjobs is de partner voor iedereen. Van uitbesteden tot werving en selectie. Van 3 tot 3000 loonstroken per maand

Dankzij onze specialisatie en betrokken werkwijze zijn wij van toegevoegde waarde voor iedere organisatie. Wij zijn pas tevreden als we samen de best denkbare oplossing hebben gevonden.

Hans Deltrap

Founder Salarisjobs

Hoe werkt uitbesteden?

Samen kijken we naar;

  • Welke werkzaamheden doen wij, welke blijven bij het bedrijf?
  • Welke CAO en voorwaarden zijn van toepassing?
  • Welke salarissoftware is geschikt?
  • Welke Salarisjobs collega past bij de werkzaamheden?
  • Wanneer gaan we van start?

Laten we kennismaken!

Na één gesprek heb je een compleet nieuw perspectief op salarisadministratie

Overige werkzaamheden

Salarisjobs neemt de complete salarisadministratie uit handen. Wij kunnen nog veel meer betekenen;

Kennismaken?

Maak vrijblijvend kennis met onze dienstverlening.