Uw salaris­administratie zorgeloos uitbesteden vanaf € 8,- per loonstrook

Het uitbesteden van de salarisadministratie kan veel voordelen met zich meebrengen voor een bedrijf. Door het uit handen te geven aan een gespecialiseerd administratiekantoor, kunnen kosten worden bespaard en fouten worden voorkomen. Daarnaast biedt het ook meer tijd en ruimte voor andere belangrijke taken binnen het bedrijf.

Het zelf doen van de loonadministratie kan ook voordelen hebben, zoals meer controle over het proces en directe toegang tot alle informatie. Echter kan dit ook leiden tot hogere kosten en meer risico op fouten. Het is daarom belangrijk om goed af te wegen of het uitbesteden van de salarisadministratie de juiste keuze is voor het bedrijf gezien de kosten en voordelen die hiermee gepaard gaan.

Laten we kennismaken!

Na één gesprek heb je een compleet nieuw perspectief op salarisadministratie

Het gebied tussen HR & Finance

Salarisverwerking is een van de grootste kostenposten voor bedrijven. Het is belangrijk om te weten wat wel en niet mogelijk is, rekening houdend met CAO’s en secundaire arbeidsvoorwaarden. Dit vereist specialistische kennis en discretie.

Bij Salarisjobs hebben we professionals die zich dagelijks bezighouden met het verwerken van salarissen voor bedrijven van verschillende grootte. Onze kantoren in Rotterdam, Amsterdam en Breda bedienen heel Nederland en we kunnen indien gewenst ook op locatie werken. Met de juiste kennis en mensen zorgen wij voor een vlekkeloze salarisverwerking.

Volledig uitbesteden salarisadministratie

Bij Salarisjobs zijn onze salarisadministrateurs elke dag bezig met het verwerken van de salarissen voor bedrijven met 3 tot 3.000 medewerkers. Wij streven naar de hoogste kwaliteit in uw loonadministratie en nemen de complete salarisverwerking uit handen.

Salarisjobs is de partner voor iedereen. Van uitbesteden tot werving en selectie. Van 3 tot 3000 loonstroken per maand

Dankzij onze specialisatie en betrokken werkwijze zijn wij van toegevoegde waarde voor iedere organisatie. Wij zijn pas tevreden als we samen de best denkbare oplossing hebben gevonden.

Hans Deltrap

Founder Salarisjobs

Hoe werkt uitbesteden?

Samen kijken we naar;

  • Welke werkzaamheden voeren wij uit en welke blijven binnen het bedrijf?
  • Welke CAO en voorwaarden zijn van toepassing op onze situatie?
  • Welke salarissoftware is het meest geschikt voor onze behoeften?
  • Welke Salarisjobs collega past het beste bij de taken die moeten worden uitgevoerd?
  • Wanneer gaan we van start met dit proces?

Overige werkzaamheden

Salarisjobs neemt de volledige salarisadministratie voor u uit handen en biedt nog veel meer diensten aan, zoals:

Kennismaken?

Maak vrijblijvend kennis met onze dienstverlening.

Salarisadministratie uitbesteden aan Salarisjobs

Door het payrollproces uit te besteden, kunt u zich als ondernemer focussen op uw core business en bespaart u tijd en kosten. Loonadministratie kan tijdrovend en complex zijn, terwijl een gespecialiseerd kantoor als Salarisjobs dit efficiënt en accuraat voor u kan regelen. Overweeg om uw salarisadministratie uit te besteden en profiteer van de vele voordelen die outsourcing met zich meebrengt.