Advies en implementatie van salarissoftware

Bedrijven zijn continu in beweging. Groei of het samengaan van een organisatie vraagt om een kritische blik op de processen. Of het nu gaat om advies of volledige software implementatie, Salarisjobs is gecertificeerd expert op het gebied van salarisadministratie en salarissoftware.

Salarissoftware salarisjobs

Wat doen wij?

  • Advies over salaris en salarissoftware
  • Implementatie van salarissoftware
  • Optimalisatie van HR- en salarisprocessen met behulp van salarissoftware
  • Applicatiebeheer en support voor salarissoftware
  • Salarisverwerking en outsourcing met behulp van salarissoftware

Maak gebruik van onze kennis en expertise op het gebied van salarissoftware.

Afspraak maken

Advies over salarissoftware

Er zijn veel factoren die invloed hebben op salarissen. Heb je te maken met een CAO? Wat is er veranderd op het gebied van wet- en regelgeving? Welke secundaire arbeidsvoorwaarden gelden er? Is er een pensioenregeling? Welke salarissoftware kan ik het beste gebruiken?

Hoofdvraag is dan uiteindelijk; uitbesteden of zelf doen? Er is geen eenduidig antwoord op die vraag, maar met ons team van specialisten vinden we altijd de juiste oplossing. Het maakt niet uit of je groot of kleine bent, salarissen zijn een dusdanige grote kostenpost dat het altijd loont om hier goed naar te kijken.

Bij Salarisjobs kunnen wij je adviseren over de verschillende softwarepakketten die er zijn en welke het beste bij jouw organisatie passen. Wij hebben ruime ervaring in het adviseren over en implementeren van salarissoftware bij bedrijven in verschillende branches.

Advies nodig?
Salarisjobs-Advies-implementatie

Implementatie van salarissoftware

Als je eenmaal hebt gekozen voor de juiste salarissoftware, wil je natuurlijk dat deze zo snel en efficiënt mogelijk wordt geïmplementeerd. Is de keuze gevallen op een nieuw salarissoftwarepakket van bijvoorbeeld ADP, AFAS of Visma?

Salarisjobs beschikt over een team van gecertificeerde professionals die de implementatie soepel kunnen laten verlopen. Dankzij onze jarenlange praktijkervaring bespaar je veel tijd en kunnen we de interne processen vertalen naar efficiënte workflows.

 

Contact opnemen

Optimalisatie van HR- en salarisprocessen

Behoefte aan efficiëntere bedrijfsprocessen op het gebied van HR en salarissen? Salarissoftware kan niet alleen de salarisadministratie stroomlijnen, maar ook helpen bij het optimaliseren van HR- en salarisprocessen.

Bij Salarisjobs weten we hoe we salarissoftware optimaal kunnen inzetten om bedrijfsprocessen te verbeteren en te versnellen. Of het nu gaat om het verminderen van administratieve werkdruk, het verhogen van de efficiency of het optimaliseren van de workflow van HR- en salarisprocessen, wij kunnen je helpen om het maximale uit jouw salarissoftware te halen.

Applicatiebeheer en support

Als je eenmaal salarissoftware hebt geïmplementeerd, wil je er zeker van zijn dat deze altijd naar behoren blijft werken. Bij Salarisjobs bieden wij applicatiebeheer en support voor salarissoftware, zodat je altijd verzekerd bent van de beste ondersteuning. Onze experts kunnen je helpen bij eventuele problemen of vragen en zorgen ervoor dat jouw salarissoftware altijd up-to-date blijft.

Neem contact op