Medewerkers aan het woord

Iedereen heeft hetzelfde doel, de opdrachtgever helpen aan de beste oplossing op het gebied van salarisadministratie.

Na een lange periode bij een beursgenoteerde multinational gewerkt te hebben, was ik op zoek naar een kleiner, persoonlijkere organisatie. Salarisjobs sprak mij meteen aan en dit bevalt goed. De sfeer is informeel en er wordt van alles georganiseerd met het team. Iedereen heeft hetzelfde doel, de opdrachtgever helpen aan de beste oplossing op het gebied van salarisadministratie.

Als Payroll Consultant ben ik gespecialiseerd in de diverse applicaties van ADP. Ik kom voornamelijk bij opdrachtgevers om tijdelijk hun salarisadministratie over te nemen, bijvoorbeeld als er iemand met zwangerschapsverlof is of er om andere redenen extra ondersteuning nodig is. Naast dat ik de payroll overneem help ik mijn opdrachtgevers indien gewenst ook met het opzetten en inrichten van de salaris softwaresystemen, alsmede de optimalisatie.

Sanan de Wit Rsa

Sanan de Wit
Lloyd Partosoebroto RPP

Mogelijkheden om door te ontwikkelen binnen mijn vakgebied zijn veel uitgebreider

Als inhuis salarisadministrateur werk ik voor organisaties die zelf hun salarisadministratie niet willen doen maar dit uitbesteden aan Salarisjobs. Ik zorg ervoor dat alles verwerkt en gecontroleerd wordt in het systeem en de loonstroken maandelijks netjes en correct klaar staan voor de medewerkers. Mijn opdrachtgevers zijn heel verschillend. Van kaasboer om de hoek tot organisaties met 1000 medewerkers. Van IT consultants en glaszetters tot aan thuiszorginstanties. De veelzijdigheid aan bedrijven in combinatie met het leuke team op kantoor, maakt dit een uitdagende baan.

Wat Salarisjobs bijzonder maakt

Voorheen werkte ik op een accountantskantoor, waar de werkzaamheden eenzijdig waren; namelijk maandelijkse salarisverwerking. Wat Salarisjobs leuk maakt, is dat er een veel breder pakket aan dienstverlening is binnen salarisadministratie. Zo kom je ook in contact met andere pakketten en takken van sport. Hierdoor zijn de mogelijkheden om door te ontwikkelen binnen mijn vakgebied veel uitgebreider.
De sfeer is ook goed. Niet strak en hiërarchisch, maar een werkgever die weet wie je bent. Het team is ook altijd bereid om elkaar te helpen.

Lloyd Partosoebroto RPP